Anderen over…

…INANA

                                                          * * *

‘Chantal is open, integer en zorgvuldig en haar aanpak is verfrissend. Astrologie als energieveld en mogelijkheid voor spirituele groei. Heel fijn.’
‘Fijne info! Waardevol. Knap dat Chantal er zoveel over kan vertellen.’
Deelneemsters astroworkshop ‘En wat als ik mij niet veilig voel?’

‘Chantal heeft een reading en healing voor mij gedaan. Dat voelde erg prettig. Ik kon de metaforen die ze noemde goed volgen en inpassen in mijn zijn. Ze voelden erg kloppend. Achteraf merk ik dat het meer inzicht gegeven heeft in hoe ik ben en hoe ik verder wil. Een enorm inzicht voor een middagje.’
Stefaniepink_swirl

‘Wat een mooi woord heb je me gegeven vrijdag in de reading. Vandaag weer heerlijk gewerveld – ik herken het nu. Dank daarvoor en voor je liefdevolle aandacht!’
Astrid

‘Wat een schrijftalent heb jij Chantal! Ik vind je column erg goed en verrassend spannend. Ik zat echt op het puntje van mijn stoel benieuwd naar de ontknoping van de relatie met een spaanse man……….!’
Carla

‘Een bijzondere verjaardag wilde ik. Dankzij jouw invulling bij de Astroparty is dat gelukt! Stuk voor stuk heb ik van iedereen heel erg positieve reacties gehad. Ik vond het geweldig om iedereen zo te herkennen in hun eigen horoscoop. En wat kwam er veel uit! Heel knap hoe je het voor iedereen zo persoonlijk weet te maken! Ik ben er nog dagen van in de wolken geweest!’fichesbord8
Martine

“Op een speelse manier kwamen mijn vrienden en vriendinnen in contact met de manier waarop ze in het leven staan. Het leverde hen en mijzelf veel zelfinzicht op, en ook meer begrip en interesse in elkaar.”
Inge