Inana gebruikt…

…astrologie

Inana laat zich graag inspireren door de kosmos. De symboliek van Zon, Maan, planeten en sterrenbeelden is wonderschoon. Ze herbergt oeroude wijsheden waarmee je je licht kunt laten schijnen op wat onhelder is. Astrologie raakt aan, onderzoekt, klaart op en maakt bewust met als doel: zijn wie je werkelijk bent!horoscoopinkleur

De basis is je geboortehoroscoop. Deze wordt gemaakt met je geboortegegevens (plaats, datum en tijd). Hier haalt Inana de thema’s uit die voor jou belangrijk zijn. Je kunt Inana ook vragen naar specifieke thema’s in de geboortehoroscoop te kijken.

Relaties – Je geboortehoroscoop laat zien wat jij aantrekkelijk vindt in een ander, hoe je in een relatie staat en wat je verwacht. Het maakt je eigen wensen, verlangens en ideeën over een relatie helder. Kom je samen voor een consult, dan kijken we tevens naar jullie relatiehoroscoop. Die geeft zicht op wat jullie bindt en wat jullie met elkaar aan het uitzoeken zijn.

Werk – Inana kan in je geboortehoroscoop zien welke werkomgeving bij je past, wat je talenten zijn en je ambities. Handig wanneer je op een kruispunt staat en twijfelt over je richting.

…reading

Tijdens een reading kijkt Inana zonder oordeel naar wie jij bent, wat je doet en waarom je dat doet. Het geeft inzicht in wat werkelijk belangrijk is voor jou.

Bril-300x198De readers van Inana hebben een readingopleiding gedaan. Een readingopleiding geeft je inzicht in hoe jij naar de wereld kijkt. Het maakt je bewust van jouw gekleurde bril(-len). Je dagelijkse leven leven zonder gekleurde bril is praktisch onmogelijk, maar een reader kan tijdens een reading zijn gekleurde bril afzetten.

Een reading is een intense ontmoeting. Dat geldt voor degene die de reading krijgt (de readee), maar ook voor de reader. Wanneer je als reader je gekleurde bril afzet, neem je de dingen anders waar dan gebruikelijk. Het effect is tweeledig:

  • de readee voelt zich gezien in wie hij of zij in wezen is en
  • de reader krijgt een spiegel voorgehouden en wordt zich opnieuw bewust van zijn gekleurde bril.

Dus: een reading is een verrijking voor alle betrokkenen. 🙂

Inana biedt verschillende readings aan:

  • Een veelgebruikte methode is de roosreading. Bij een roosreading probeert de reader jouw energie te ‘vangen’ in een roos. Het totale beeld van de roos en de verschillende onderdelen vertellen tezamen een verhaal en geven een beeld van waar jij nu bent met jezelf in jouw leven. Een roosreading duurt twintig minuten.Chakras1-300x231
  • Bij een aurareading kijkt de reader naar je aura, je persoonlijke uitstraling. In je aura ziet de reader hoe je in contact staat met de mensen om je heen, wat je hierin aan het uitzoeken bent en wat je zou willen veranderen. Een aurareading duurt twintig minuten.
  • Tijdens een chakrareading leest de reader de energie van je chakra’s. Chakra’s zijn energiepunten in het menselijk lichaam. Er zijn zeven hoofdchakra’s met thema’s als: veiligheid, seksualiteit, eigen doelen, genegenheid, communicatie en autonomie. Naast deze hoofdchakra’s leest Inana je voet- en handchakra’s. Ieder chakra heeft zijn eigen verhaal, maar het gebeurt regelmatig dat een thema op meerdere plekken terug komt. Een chakrareading duurt drie kwartier.
  • Heb je een specifieke vraag dan kun je kiezen voor een themareading. Een themareading begint met een roosreading. Daarna wordt er gekeken naar de vraag. Een themareading duurt vijf kwartier.
  • Inana biedt ook geboortereadings aan. Een geboortereading zoomt in op jouw ‘oorspronkelijkheid’, op wie jij in essentie bent en maakt dit weer helder. Een geboortereading kan ook wanneer je vragen hebt over een miskraam of een vroeggeboorte, een kinderwens, een zwangerschap of de geboorte van je kind.

…healing

Een healing helpt je het lijntje met jezelf terug te vinden, informatie en verhalen die niet meer van nu zijn laat je gemakkelijker los en je energie gaat weer Lotusvrijer stromen. Tijdens een healing stemt Inana zich af op jouw energiesysteem. Ze begeleidt jou zo bij het loslaten en in evenwicht brengen van je energie. Inana kijkt met een open en oordeelvrije blik naar jou, ook tijdens een healing.

In healingland doen tijd en afstand er niet toe. Dus verzorgt Inana ook healings op afstand. Eigenlijk net zo makkelijk, gewoon thuis vanuit je luie stoel. Na afloop is er kort telefonisch contact om over en weer te vertellen hoe het was.

…space clearing

OpenDeur1Bij een Space Clearing gaan we er vanuit dat een gebouw of huis net als mens en dier een energiesysteem heeft dat geheald en gelezen kan worden. Ieder huis is met een bepaalde intentie gebouwd, er is en er wordt in geleefd. Gebeurtenissen van voorheen kunnen nog steeds gehoord, gevoeld en gezien worden en met name heftige gebeurtenissen kunnen lang blijven hangen.

Wat? – Tijdens een Space Clearing gaan we ‘in gesprek’ met het huis. We laten het zijn verhaal vertellen en helpen het huis om oude verhalen los te laten. Op deze manier komt er meer ruimte voor wat er nu leeft, speelt en gebeurt in en rond het huis.

Hoe? – De manier waarop we dit doen, is in eerste instantie het inzetten van onze healing- en readingtechnieken. Om het huis te verbinden met nu gebruiken we daarnaast klaptechnieken en instrumenten als klankschaal, bel en Chinese harmonieballetjes. Aan HarmonieBallen2het eind lopen we het huis nog een keer door om te zien welke energie in de verschillende ruimtes staat. Van de Space Clearing maken we vervolgens een verslag waarin we het energiesysteem van het huis beschrijven vóór en na de Clearing.

Waarom? – Er zijn vele redenen voor een Space Clearing. De verkoop van een huis, een relatie die niet lekker loopt, een kind dat slecht slaapt…