Inana kent…

inanna

inanaIn de mythologie van het oude Sumerië is Inana (Inanna) de Godin van hemel en aarde. Zij staat symbool voor vrouwelijke zelf-ontdekking en transformatie. Zij is welgesteld en rijk, maar ontevreden. Uiteindelijk besluit zij vanuit die ontevredenheid af te dalen naar de onderwereld. Om daar te komen, moet zij zeven poorten door. Bij iedere poort moet zij steeds meer van haar ego en macht opgeven en nadat Inana de zevende poort passeert, ontmoet zij geheel naakt en kwetsbaar de dood. Ze wordt geraakt door het oog van de dood en ontmoet hierin haar eigen schaduwkant. Deze ervaring leidt een transformatie in, waarna Inana uiteindelijk herboren terugkomt.

Chantal Halmans

De praktijk Inana is van Chantal Halmans. Ze is astrologe, aurareader en -healer en schrijfster. “Ik doe niets liever dan mijzelf en anderen in contact brengen met wezenlijke zaken. Astrologie, reading en healing zijn hiertoe wonderbaarlijke en doeltreffende instrumenten, die mij erg liggen.” Verder loopt communicatie als een rode draad door haar leven. Ook in het werkgebied van de astroloog ziet ze het belang in van goede communicatie. “Astrologie is een symbolentaal. De kunst van een goed astroloog is dat zij de astrologische symboliek weet te vertalen in heldere en begrijpelijke woorden.

de media

Inana werkt mee aan krantenartikelen en televisiereportages. Chantal Halmans was de huisastroloog van spiritueel meidenblad Moodiez.

links

Websites, organisaties en mensen waar Inana veel aan te danken heeft en die we een warm hart toe dragen:

 En verder: