Babyhoroscoop

“Wanneer je je op gemak voelt, geniet je er met volle teugen van om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Als je wat groter bent, zul je waarschijnlijk veel schik hebben met toneelspelen. Een beetje drama is je niet vreemd en je ziet de lol er wel van in om af en toe een beetje te overdrijven. Dat maakt het leven er een stuk leuker op, in ieder geval voor jou!”

BabyHand“Als iets te lang duurt of te ingewikkeld wordt, verlies je gemakkelijk je aandacht. Alleen wanneer er sprake is van een wedstrijdelement lukt het je om je concentratie lang vast te houden. Dat is voor papa en mama handig om te weten, want die kunnen jou met een beetje competitie een geweldige stimulans geven in je ontwikkeling.”

“Van nature besteed jij liefst zo min mogelijk tijd en aandacht aan de dagelijkse noodzakelijke karweitjes, zoals bijvoorbeeld je tanden poetsen. Je hebt spannender dingen te doen of hebt er gewoon geen zin in. Het is belangrijk dat papa en mama je liefdevol doch consequent aanmoedigen om toch iedere dag die tandenborstel op te pakken.”

“Grappig is dat papa van nature heel praktisch is ingesteld. Hij is behoedzaam en voorzichtig bij het nemen van beslissingen en hij kan situaties over het algemeen goed inschatten. Wat dat betreft, lijken mama en jij meer op elkaar. Jullie zijn allebei impulsief, spontaan, ondernemend en minder bezig met de praktische haalbaarheid van jullie plannen.”