Liefdesrelatie

Bij jullie beiden zit een soort weigering om op jezelf te vertrouwen en op eigen benen te staan. Tegelijkertijd hebben jullie heel zuivere voelsprieten om iets of iemand naar waarde te schatten. Deze sensitiviteit herkennen en spiegelen jullie in elkaar. En ieder op zijn eigen manier ondersteunt de ander daar van nature in. (…) Het is mooi om te zien hoe jullie horoscopen elkaar hierin aanvullen.”

Liefde“Jullie relatie is in algemene zin te typeren als energiek en onstuimig. Jullie zijn samen graag actief bezig en ondernemen snel en makkelijke nieuwe dingen. Jullie zijn beiden strijdvaardig en maken makkelijk ruzie, maar leggen het vervolgens net zo makkelijk weer bij met een heftige vrijpartij. Jullie willen je allebei laten gelden en gaan een confrontatie niet uit de weg.”

“Thuis met z’n tweetjes voelen jullie je veilig en geborgen. Die ontspanning van thuis is moeilijk te verenigen met de spanning die jullie buitenshuis kunnen voelen om je (maatschappelijk) te moeten bewijzen. Ik ben benieuwd of, hoe en in welke mate jullie dit herkennen en hoe jullie hier mee omgaan.”