Hebben we het zwaarste gehad?

Ik zit in mijn tweede huwelijk. Mijn huidige partner is totaal anders dan mijn eerste partner. We hebben een zware periode achter de rug en af en toe word ik overvallen door twijfels en dan denk ik: “Zo erg had ik het in mijn vorige huwelijk misschien toch niet.” Het gaat op dit moment weer wat beter, maar ik vraag me af of we het zwaarste achter de rug hebben of dat het een bumping ride wordt.

Nina

Advies van Inana:
Je hebt het het afgelopen jaar duidelijk niet gemakkelijk gehad. Je hebt een periode in je leven afgerond die onder astrologen ook wel “Pluto kraken” wordt genoemd. Het betekent niets meer en niets minder dan dat je je leven in deze periode eens flink onder de loep neemt. En ja… dat kan gepaard gaan met pijnlijke momenten, zeker wanneer je erachter komt dat je je jarenlang hebt vastgeklampt aan een illusie. Deze periode is bedoeld om korte metten te maken met iedere vorm van onoprechtheid en je kunt ervan uitgaan dat een relatie die een dergelijke fase overleefd wel een stootje kan hebben. Dat geldt dus ook voor jullie relatie.
strandwater
Ik zie nog wel dat je een paar kleine noten te kraken hebt zo rond februari en mei, maar die spelen zich meer op het persoonlijke vlak af en hebben niet direct betrekking op jullie relatie. Indirect kunnen bepaalde zaken natuurlijk wel doorspelen, maar de druk is absoluut van de ketel. De zwaarste hobbel hebben jullie dus echt wel gehad!

Ik wens je heel veel geluk en plezier in het vinden van een nieuwe balans.

Reactie Nina:
Bedankt voor je snelle actie. Ik ben ook behoorlijk tevreden met de uitkomst. Blij om te horen dat ik het vervelendste achter de rug heb. En dat onze relatie nu wel een stootje kan hebben. Het geeft me een bepaald gevoel van rust en vertrouwen. Hartstikke bedankt dat je hier tijd in wilde steken en ook nog zo snel.