Inana werkt…

…één op één

Inana zet haar astrologische en intuïtieve Consultvaardigheden graag in om jou verder te helpen. Inana creëert een speelse, veilige setting waarbinnen ze samen met jou kijkt naar jouw wereld en jouw leven. Wat klopt er wel en wat niet meer? Inana’s heldere blik en zachte hand nodigen je uit om in te zien, los te laten wat niet meer nodig is, bij te stellen en te veranderen.

Ook benieuwd naar de heldere blik en zachte hand van Inana? Zoek je geboortegegevens op en maak een afspraak.

…met groepen

Of het nu gaat om een kennismaking, thema-avond of verdieping: Met haar lezingen prikkelt Inana graag uw zintuigen:Zon

  • Ze laat u snuffelen aan iets nieuws.
  • Ze laat u wroeten in de aarde naar een antwoord.
  • Ze laat u uw vingers branden aan de waarheid.
  • Ze laat u drinken uit uw eigen bron.

De twaalf sterrenbeelden spelen een belangrijke rol in de astrologie. Ze zijn onder te verdelen in vier elementen: vuur, aarde, lucht en water. In de workshop De vier elementen onderzoeken we de elementen. De eigen ervaring staat hierbij centraal. We wakkeren het vuur aan, betasten de aarde, voelen ons een vlinder in de lucht en bewegen als het water. DWielSterrenbeeldeneze workshop is een ontdekkingstocht naar de beweging van de elementen in jezelf: Waar ligt mijn kwaliteit? Wat is mijn uitdaging?

De planeten spelen een belangrijke rol in de astrologie. In de workshop Reis langs de planeten onderzoeken we de invloed van een planeet op ons leven en onze persoonlijkheid. Als ingang gebruiken we de horoscoop en onze intuïtie. De eigen ervaring staat uiteindelijk centraal. De Zon symboliseert je levenskracht, Venus je behoefte aan verbondenheid en Pluto je drang tot transformatie, maar hoe ervaar jij deze energie in jezelf? Ieder mens is uniek en ook de energie van de planeten werkt voor iedereen anders uit. We maken gebruik van ontspanningsoefeningen, geleide fantasie en rollenspel.fichesbord8

Een astroparty is een bordspel voor vier tot acht personen onder begeleiding van een astroloog. Het combineert humor en ontspanning met een beetje diepgang. Met vragen en opdrachten leer je jezelf (en de ander) beter kennen. Ideaal voor een vrijgezellenfeest, een verjaardag of een bedrijfsuitje.

De astroparty kan op tal van manieren ingezet worden al dan niet toegespitst op een bepaald thema. Twijfel niet om je ideeën te bespreken.dobbelstenen

Een andere mogelijkheid is het astro-orakel. Met magische dobbelstenen geeft de astroloog direct antwoord op uw vraag.

…met kinderen

Soms is het nodig om anders te kijken naar kinderen, om te zien wat er werkelijk speelt. Inana kijkt anders naar kinderen.

FleurKindTekening
Het valt een moeder op dat haar vierjarige dochter Fleur steeds kattiger gedrag vertoont. Moeder vindt het soms zo erg dat het schaamrood op haar kaken staat. Ze vraagt Inana om hulp. Inana kijkt en ziet dat Fleur de stemming van moeder haarfijn aanvoelt. Als mama niet lekker in haar vel zit, denkt Fleur dat het aan haar ligt. In de healing laat Inana aan Fleur zien dat ze niet verantwoordelijk is voor het welzijn van mama en dat mama heel goed voor zichzelf kan zorgen. Dat voelt een stuk lichter voor Fleur. Fleur ontdekt in de healing dat zij en mama allebei een eigen kleur hebben en dat zij niet de kleur van mama hoeft te worden. In haar eigen “kleurenbubbel” maakt ze er vervolgens een feestje van: ze kiest Toverenprecies die kleuren uit waar ze zich prettig bij voelt. Enkele weken later vertelt moeder dat Fleur sindsdien rustiger en vrolijker is, en aardiger.

Luuk
Moeder is onzeker over de opvoeding van zoon Luuk. Ze is bang dat ze hem te zeer heeft verwend. Met zijn drie jaar zet Luuk gerust het hele gezin op zijn kop wanneer hij zijn zin niet krijgt. Inana kijkt naar Luuk’s horoscoop en ziet dat zoonlief in de basis een heftig temperament heeft. Voor moeder is het een geruststelling om dit te horen. “Het ligt dus niet aan mij“, zegt ze. Dit inzicht schept zoveel ruimte dat wanneer Luuk de volgende keer de boel op stelten zet, moeder er rustig onder blijft.

…voor bedrijven

Tijd1De tijdgeest – We leven in woelige tijden. Daar twijfelt niemand aan. Maar waar kijkt u naar? Laat Inana met u meekijken, verruim uw blikveld en zie perspectief.

Identiteit – Laat Inana met u en uw bedrijf meekijken en ontdek uw kernkwaliteiten, valkuilen en verborgen potenties. Gebruik Inana voor het ontwikkelen van uw merk en als richtingwijzer voor de toekomst.

Teambuilding – Inana kijkt en ziet wat anderen zien of niet (willen) zien. Kleuren, grondtonen, harmonie en conflict. Laat uw personeel meekijken met Inana en laat ze inspireren, reflecteren en waarderen.foots_group_footwear

Maak gebruik van de interactieve elementenworkshop en creëer dat uw personeel meer aandacht en respect heeft voor ieders uniciteit. Kernwaarden: reflectie, rollenspel, eigen ervaring, ruimte voor feedback en uitwisseling.

Coaching – Als coach kijkt Inana mee met uw werknemer. Inana inspireert en laat de energie vrijer stromen. Ze opent deuren, licht sluiers op en laat een frisse wind waaien.

Sollicitatiehulp – Op zoek naar de juiste persoon op de juiste plek? Inana kijkt graag met u mee. Ze laat u dingen zien die u nooit had verwacht, maar die u eigenlijk wel weet.

…zwart op witSchrijvend2

Inana werkt zwart op wit. Ze schrijft artikelen, persoonlijke adviezen en verslagen. Kijk in het menu Inana schrijft… in de rechter kolom.